Unitate de perete Stylish

Inovația întâlnește creativitatea

De ce să alegi Stylish?

Proiectat pentru confort

Stylish reunește un design și o tehnologie remarcabile pentru a furniza o soluție de climatizare completă pentru orice interior.
Soluție de climatizare premium

Cu Stylish, Daikin echilibrează funcția și estetica pentru a crea un produs inovator, care se integrează în orice interior.
Tehnologii

La crearea unei unități de perete inovatoare, Daikin utilizează tehnologii proprietare pentru a garanta cea mai bună performanță și o funcționare fiabilă.
Control inteligent al climatului

Poţi gestiona unitatea Stylish de la smartphone sau de la telecomanda cu infraroșu.

Design premiat

Inspirată de modelele anterioare, Daikin și Ururu Sarara, Stylish a câștigat Good Design Award pentru aspectul inovativ și capacitățile funcționale. De asemenea, premiul recunoaște capacitatea unității Stylish de a stabili noi standarde de confort și energie în industria HVAC-R. Recunoscut pentru designul inovator, telecomanda cu fir a câștigat premiul de design iF, unul dintre cele mai prestigioase și însemnate concursuri de design din lume.

Disponibilă în 3 culori: alb, argintiu și negru

Un design compact și funcțional, care se integrează în orice interior

Design modern

  • Utilizatorii pot alege dintre cele trei culori distincte (alb, argintiu și negru)
  • Colțurile curbate creează un design discret și care economisește spațiu
  • Dimensiunile reduse o fac cea mai compactă unitate de pe piață
  • Panoul simplu permite variații de textură și culoare pentru a se integra cu ușurință în orice cameră

Design inteligent și eficient

  • Senzorii inteligenți optimizează performanța
  • Efectul Coandă optimizează distribuția temperaturii în cameră
  • Ventilatoarele îmbunătățite oferă o eficiență ridicată cu niveluri scăzute ale zgomotului
  • Tehnologia avansată permite atingerea unui nivel mai ridicat al confortului și al eficienței energetică

Prezentarea Stylish

și tehnologiile încorporate

Efectul Coandă
Deja prezent la Ururu Sarara efectul Coandă optimizează jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin utilizarea fantelor special concepute, un jet de aer mai bine direcționat permite o distribuție mai bună a temperaturii în întreaga cameră
Umiditate controlată
Stylish utilizează câteva setări diferite pentru a regla automat ventilatorul și compresoarele pentru a crea echilibrul temperatură-umiditate pentru o cameră.
Temperaturi stabile ale camerei
Stylish utilizează un senzori ochi de grilă pentru a măsura temperatura suprafeței camerei, prin împărțirea acesteia într-o grilă cu 64 de pătrate diferite. După determinarea temperaturii curente a camerei, senzorul ochi de grilă distribuie aerul uniform în cameră înainte de a trece la un model de jet de aer care să direcționeze aerul cald sau rece în zonele în care acesta este necesar.
Funcționare silențioasă
Stylish utilizează un ventilator de concepție nouă pentru a optimiza jetul de aer și a obține o eficiență energetică ridicată la niveluri scăzute ale zgomotului. Noul design al ventilatorului atinge o performanță energetică de vârf și funcționează la un nivel al zgomotului aproape imperceptibil pentru ocupanți.

Control inteligent al climatului, indiferent de unde te afli

Poţi gestiona unitatea Stylish de la smartphone. Conectează-te la Wi-Fi, descarcă aplicația Daikin Online Controller și începi să creezi climatul perfect.

Categories: Stylish