BUNĂ, SUNT DAIKIN EMURA_

DESIGN
CARE VORBEȘTE
DE LA SINE

Daikin Emura atrage orice privire
și pune un puternic accent
pe confortul și pe experiența
utilizatorului, pentru a îi
îmbunătăți acestuia
confortul de acasă

TE VOI RĂCORI
VARA
ȘI TE VOI ÎNCĂLZI
IARNA_

Daikin Emura,
creată pentru a performa
în orice sezon



Design remarcabil

Confort optim

Alege un design remarcabil care se potrivește cu interiorul tău

Trăiește într-un climat conceput pentru stilul tău de viață

Control inteligent

Eficiență energetică

Controlează climatul din orice locație, în orice moment

Reduce impactul și economisește la factura de energie

SUNT CONCEPUTĂ
PENTRU A ÎNCÂNTA
PRIVIREA

Cauți un sistem de aer condiționat care să îmbine ce este mai bun din performanță și design? Daikin Emura este soluția de climatizare care echilibrează perfect forma și funcția. Concepută și proiectată complet la nivel intern. Design remarcabil și inteligent care se integreaza perfect cu designul interior modern: de ultimă generație, dar accesibil. Daikin Emura atrage orice privire!


Disponibil în 3 culori

DAIKIN EMURA FTXJ-AW ALB MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AW ALB MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AS ARGINTIU
DAIKIN EMURA FTXJ-AS ARGINTIU
DAIKIN EMURA FTXJ-AB NEGRU MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AB NEGRU MAT

Flux de aer intelligent

DISTRIBUȚIE OPTIMIZATĂ A AERULUI

În mod normal, aparatele de aer condiționat au linii drepte. Daikin Emura este mândru să fie diferit. Datorită panoului său frontal și posterior curbat, unitatea interioară are o formă 3D unică. Liniile curbe fac referire la fluxul de aer armonizat, creând în același timp un efect vizual plăcut în interior.

Confort acustic

Te bucuri de liniștea de acasă? Daikin Emura funcționează atât de silențios încât aproape vei uita că e acolo. Un ventilator special conceput optimizează fluxul de aer pentru niveluri ridicate de performanță la niveluri sonore scăzute, ceea ce face ca Daikin Emura să fie practic inaudibil în modul de funcționare.

Purificarea aerului

Îți petreci 90% din timp în interior. Cu filtrele de purificare a aerului incorporate și tehnologia Flash Streamer, Daikin Emura absoarbe particulele de praf, descompune alergenii și elimină mirosurile neplăcute, oferindu-ți un aer mai bun și mai curat. Acesta este modul în care aparatul de aer condiționat Daikin Emura îți păstrează casa sănătoasă.

EU DEȚIN ÎNTOTDEAUNA
CONTROLUL,
DACĂ NU
MĂ INSTRUIEŞTI ALTFEL

Daikin Emura este setată pentru a oferi confort optim atunci când ești prin preajmă. Desigur, poți prelua cu ușurință controlul prin apăsarea unui buton sau prin atingerea ecranului: gestionează Daikin Emura cu ajutorul telecomenzii ușor de utilizat sau de oriunde și în orice moment, cu ajutorul aplicației intuitive Onecta de pe dispozitivul tău inteligent.

Noua Daikin Emura fost onorată cu premiile Reddot Product Design Award 2022 și iF Design Award 2022, ambele recompensând inovația remarcabilă a produsului.

Categories: Emura